Aliiss 50 ml yükleme yapıldı açlık 94 ogtt bir saat sonunda 171 çıktı değerlerim yüksek sanırım yüksek çıktıktan sonra izlenen yol nedir bilgisi olan var mı sonuçlarıma e nabızdan baktım hastaneye yarın gideceğim 🤦♀️
Eebruylmz Aliiss şeker tokluk yüksek çıkmış canım... Öncesinde diyet verecektir büyük ihtimal... İşe yaramazsa sonrasında insülin başlatabilir...
dml33 Aliiss dahiliye yada endokrine gonderiyo oda seker olcum cihazi yazio diyetisyene gonderio diyet listesine uyup verdigi kagida yaziosn 15 gunde birde endokrindeki doktoruna gidiosn bakio ona gore dengeleyemezsnz insulin baslio
Haceryalcn Aliiss yok hayır bu yaptırdığınız sonuçlar yeterli olucak bir kere yapılıyor tabi ama sonra arada bir ölçüm istenebilir
Ellaynagme Aliiss canım bi kaç hafta bogazını tut. Karbonhidratdan uzak dur. Bende aç gezdim sırf o insülini almamak icin. Simdide takipdeyim arada kacamak yapıyorum ama eskisi kadar cıkmıyor
Aliiss Ellaynagme dml33 en iyisi yarını beklemeden sonuçlarımı alıp doktoruma görüneyim tansiyonum da yüksek korktukça daha da yükseliyor 😣
Kardelen123 dml33 Benide endokrine gönderdi ama once dahiliyeye görünmeniz gerekir diyo ne yapacağımı şaşırdım 🤔
dml33 Kardelen123 universite hastanesine gittim randevu alip almana gerek yok dediler gittigimde ikinciye gittgimde randevu almadn sabah gittik sirada yoktu
Megi Beyaz ekmekten uzak dur 7den sonra bisey yememeye calis bi diyet listesi verilcek yuksek ihtimalle tatlilardan uzak durmaya calis cok canin tatli isterse sutlu tatli ye canim meyvelerde de muz cok yeme insallah normale doner canim