maideer ablaelos bir de şey sormak istiyorum size ikili taramaya girdin mi nasıl oluyor kim yapiyo doktorlar kendimi yapıyor
ablaelos maideer ben perinatoloji takipliydim. Normal randevu aldım 2 Li test haftası onlar istemi yaptı. Takipli olmayan nasıl olur bilemiyorum. Kadın doğumcu yönlendirir sizi. Ben 11. Haftada yaptırdım tam 2 hafta sonra çıktı sonucum.
maideer yasen1 randevu aldım ona gideceğim sizde mi ona gidiyorsunuz ezgi hanıma gidiyordum aşırı donuk hiç konuşmuyor şimdi Emre’ye beye aldım
Momysulti maideer canım sadece doğumumu yaptırdı onun dışında kontrollerime başka doktora gidiyordum bilmiyorum ki, doğumda iyiydi ama
maideer yasen1 ikili tarama yi nasıl yapıyorlar doktor kendi mi yapıyor başka yere mi yonlendiriyo sizin nasıl olmuştu birde bunu merak ediyorum
yasen1 maideer doktor ultosona yönlendırıyor 2 katta oda ayrı yerde bilirsiniz yerını doktor gününü kâğıda yazıyor ordan sıze kâğıt verıyorlar günü gelınce yaptırıyorsunuz
happybusey maideer çok memnun kalacaksınız harika bir doktor emre bey bende ona takipli ilerliyorum çok ilgili gerçekten hastalarını ciddiye alan herşeyi de güzelce kafada soru isareti bırakmadan anlatan bir doktor.
maideer happybusey Bende ona gidecegim inşallah randevumu ona aldım güler yüzlü ilgili olarak duydum bende
maideer yasen1 anladım teşekkür ederim detaylı ultrason falanda varmıs galiba burda onun içinde eskiden Eskişehire yondirme yapiyolardi
yasen1 maideer evet burda Barbaros bey bakıyor doktorun yeşil alan açıyor eğer burda detaylıya görmek ıstersen sıra alıyorsun ben buraya girdim detaylı ıcın güzel ilgili bi doktor renklı resım yok sadece ve eş alınmıyor
ablaelos selinnnalk11 Ben ona gidiyorum. Ezgi hanımdan daha güler yüzlü. Sorulara cevap veriyor. Ama çok sık takip istemiıyor 😅 İlk gittiğimde 2 ay sonra ayrıntılıya gir gelmene gerek yok dedi
ozgeakkaya yasen1 Bende Emre bey takipliyim 9.haftalık olduk sayılır 🤗 Doğum yaptınızmı normal mi sezeryan mı olacaktı?