Nurseoz55 happybusey normal doğumu doktor yaptırmıyor diye biliyorum ebelerle odada ilerliyor doğum serüveni
yasen1 Nurseoz55 ayyy ne güzel benımde ıkıncı gebelık bende gün gelsın dıye beklıyorum erken vermıs gününde diğer çocuğunuz kaç yaşında acaba Benı normal dener mi diye de korkuyorum 5
Nurseoz55 happybusey ikinci çocuk olunca pekte heyecanı yok açıkçası 😂 kurtulayım bir an önce derdindeyim çok ağırlaştım
yasen1 happybusey evet bazen ebeler bile dogurtuyır sanırım benım ikinci gebelik sezaryan Emre bey gitmez inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nurseoz55 yasen1 oğlum 3 yaşında kızımın doğduğu gün tam 37 aylık olacak 38+6 da alacak doktor kızımı oğlumu 39+4de doğurdum yine o da sezaryen ☺️
Nurseoz55 yasen1 evet anestezi işlemleri için gittiğimde birkaç gebeyle de konuşmuştum 38 haftadan önce kimseye gün vermemiş
yasen1 Nurseoz55 bende erken verır mı acaba dedıydım bayrama denk gelıyor çünkü benım 39 40 haftada sıkıntı olur dıye düşünüyorum
Nurseoz55 happybusey keşke girdiği gibi çıksa 😂 Allah sağ Salim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 😇😇
Nurseoz55 yasen1 gelişim açısından 38haftadan önce almak istemiyorlar ama bilemiyorum bayram arası diyorsun gerçi bayram tatili ¾ gün olur ya öncesi ya sonrası halleder