merve__12 Napıyorsunuz nasıl gidiyor her şey yolunda mı ? Detaylıya girdiniz mi ? 😍 cinsiyrtler belli mi
humeyra83_ merve__12 20+2 . iyi diyelim detaylıyi yaptirmiycaz bu hafta tekrar gidicem bakalım nasil durumu bide benim gibi temizliğe girişin varmı😵💫😬
Admsarzu merve__12 Salı günü öğrendim cinsiyeti erkek 19+6 :) biraz ağrılı geçiyor benim bu aralar valla bebek aşırı hareketli masallahı var detayliya girdim önümüzdeki kontrolde şeker yüklemesi yapilacak
Demtserkan merve__12 20+1 cinsiyetimiz kız hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah 🤲 Detaylıya cuma günü gideceğiz bakalım 😊
inciefe humeyra83_ ben de 20+2 :) bırak temizliği bel ağrısından yolda zor yürüyorum uzanıyorum kalkamıyorum çok zorlanıyorum
mucizem2geliyor @merve__12 19+1 zor geçiyor 2 yaşında huysuz bı oğlum var yoruldum ayakta saaliy.mizmiz sallamiom kizo
medelas1 Admsarzu merhaba size sadece kendi doktorunuz mu detaylı baktı yoksa özel olarak Facharzt für Perinatologie extra gittiniz mi
ikicocuklu-61 Admsarzu canım 12 hafta civarı ultrason resmen varsa yükler misin karşılaştırma yapıcam 😂😂
hrycky Demtserkan 21 hafta benimde ama kasık ağrısı başladı bu haftada ara ara bir sag bir sol giriyor agrı bu durumu yaşayan varmı acaba
Demtserkan hrycky rahim büyüdüğü için olabilir belki de, benimde bel ağrım oluyor az da olsa, yere eğilirken ,çömelirken zorlanıyorum,
happybusey hrycky bende yaşıyorum ayni durumu artı olarak kramplarim uyutmuyor ve tuvalet cok sıklaştı 😔
melteW Ben de 21. Haftadayım kasık ağrım oluyor iştahım akşam açılıyor sık tuvalete gidiyorum hareketleri hissediyorum oğlum olucak
Rabia-Bay44 melteW Canım bende 21 haftalık gebeyim bende bu hafta itibari ile daha sık idrara çıkıyorum sizde de bu sorun var galiba
humeyra83_ inciefe yaa aynıymış günlerimiz ya aslında bnm doktorun geçen ayki söylemesine göre 21 olmam lazm ama daha az söyleyince öyle hesaplıyorm artk. son adet tarihin nedir?
yagmuraybarr merve__12 19 haftalık daha detaylıya girmedim 2.kızım geliyor 🥰🙏 suan her şey yolunda çok şükür başta çok zordu bebişler iyi olsun tabi gerisi önemli değil 🫶
Berilk Haftada ftal yaptırmıştım cinsiyeti kız 🥰 şu an 20+1 olduk çok şükür aşırı acıkıyorum ve bebiş hızlı büyüdüğü zamanlar tansiyon sorunum oluyor düşüyor genelde, progestana devam 😊
tkrekekk merve__12 merhaba 19+5 haftalığım çok şükür tuvalete çok çıkıyorum sağa sola dönerken biraz kasın ağrılarım oluyor. Uykum ağır. Kahvaltı yaptıktan sonra başım ağrıyor. Sırtım ağrıyor bazen bazen de belim. Fetal DNA yaptırdım 17.haftam da cinsiyetinin Kız olduğunu öğrendik. Bir de 6 yaşında oğlum var Çok şükür 🤲🏻
lnd 19a yeni girdim ben 17. Haftada Ventrikülomegali bulgusunu aldım çocukta perinatologla erken başlamış oldum 😔bakalım 3 hafta sonra süreç ne olacak
mbfb2123 lnd benim bebeğime de 16 haftalık aynı şey söylendi ve doğuma kadar hep takip edildi 19. Haftada fetal emar dahi çekildim bebeğim sağlıkla doğdu doğduktan sonra beyin cerrahı gördü çok şükür hiç bir sorun yok içini ferah tut Allahın izniyle iyi düşün iyi olsun
inciefe humeyra83_ hayır yaklaşık 1 aydır böyleyim kalçamın sol üst köşesine ağrı atıyor ağrım olduğu zaman adım atamıyorum yatakta kendimi çeviremiyorum berbat bir şey
melteW Rabia-Bay44 evet tuvalete gidip gelmekten yıldım 🙈biraz bel ağrımda oluyor ayakta uzun süre kalınca