nononomolfix Kızlar 18 inde adet olmam gerekiyo. Yerleşmemi adetmi anlayamadım heveslenmek istemiyorum
ebrudefnee nononomolfix ben 2. Ye hamileyim 2 sinde de yerleşme kanaması yaşamadım ama genelde pembemsi veya kahverengi gelen 1 pedi doldurmayan akıntı olarak geçiyor
twobabymomm nononomolfix benim ilk hamileliğimde kahve pembe karışımı bir gün geldi ama peceteyle silinecek kadardı adet kanaması kadar yoğun olmuyor
nononomolfix twobabymomm @ebrudefnee benimde 24 saat oldu dün akşam başlamıştı iç çamaşırım kirlendi afedersiniz dün değiştirdim peçeteyle anca sildiğimde görüyorum hafif açık kahve. Kızlar kasık ağrınız varmıydı peki
nononomolfix LadyX evet benimde 24 saattir peçeteyi afedersiniz değişsemde bir gün boyunca o peçete dolmadı neredeyse. Teşekkür ederim 🙏
nononomolfix LadyX benimde üç dört gün kala geldi ama birkaç post okudum aynı durumu yaşaynlar adet olmuş artık allah bilir ümidinide insan kesemiyo😔
Dmlirmak nononomolfix ben iç camasirimda bir damla şeklinde gördüm hafif pembemsi bir leke vardı bir kere akmisti devamı gelmedi öyle oldu bende