miihriban Selam tatlış anneler 9. Haftamdayım ve doktorum fetal dna yaptırmamı önerdi. Sizler yaptırdınız mı önerir misiniz? Ve izmirde yaptıranlar yaptırdıkları yeride yazabilir mi ?
bozkurtttt miihriban dün 10+1’de yaptırdım.Gentan-12.500.Medicalpoint meriç balıkoğlu takipliyim.O demeden ben söyledim çok iyi olur dedi ve yetkililer hastaneye gelip kanı aldı.Sonuçlar 7-10iş günü içinde gelicek hayırlısı allahım 🙏🏽
Aleynaaaag miihriban merhabalar ben intergen laboratuvar ile anlaştım sonucum 5 çünkü çıktı vefiyatı da 10.000tl çoğu yere göre fiyatı çok uygun Merkezi Ankara da ama her il de hizmet veriyorlar arayıp öğrenebilirsiniz
Merve_3300 miihriban eurofins kesin sonuç negatif veya pozitif olarak ikilemde bırakmıyorlar. Nakit 19bucuk kart 21bucuk.
mamiali knurr23 benimde bebeğim 13 haftalıkken sınırda dediler 3.0 mm ölçüldü fetal dna yaptırdık çok şükür hepsi negatif geldi sizde üzülmeyin sakın inşallah sizinkide negatif gelcek çok sıkıntılı bı süreç psikolojikmen çöküyo insan
selos1 kimera merhaba bende oraya yaptırdım sonucunuzdan memnun kaldınız mı durumu nasıl bebeğinizin şuan
knurr23 mamiali amin çok teşekkür ederim gözünüz aydın Rabbim bizleri de ferahlığa çıkarsın dua edin Allah rızası için
k86 Panorama firmasına yaptırdım. 550 dolardı (yaklaşık 23.500tl gibi bir rakam ödedik) 10. Günde sonucumuz gelmişti. Danışmanım tatlı bir kadındı, ilgisinden memnun kaldım
mamiali knurr23 rabbim hayırlı temiz sonuçlar nasip etsin inşallah dualarım sizinle ❤️ bu arada Elazığlı mısınız?