Seydos 23 haftalık olduk bugün vajinada ağrı hissediyorum çocuk sanki oraya vuruyor çıkmak ister gibi hafif bel ve kasik ağrısı çekiyorum sizce erken doğum riski mı yaşayan varmı acil bakar mısınızzz
Sabireeray Seydos canım aynı sorunu yaşadım bebek çıkacak gibi baskı yapıyordu bı sıkıntı çıkmadı acile git istersen için rahat eder ama korkulacak bişey yoktur inşallah
Seydos Sabireeray sizde mi bu haftalarda oldu peki gitmeyi düşünüyorum bebek hareketlerinde sıkıntı yok ama korkuyorum
RdvnMlkn Seydos 27 haftaligim normal dedi ama yarn baska doktora gtcem bakim o ne dyo bazn o kadar asagida oynuyo ki canm aciyo
Seydos RdvnMlkn bu haftalarda normal mi acaba kontrol geçen haftaydı rahim ağzında sıkıntı yok demişti herşey yolundaydı
Sis Rahimde kasılma oluyor ama hic böyle birşey yaşamadım canım bence bi doktorunu ara danış ya da aksatma git kontrole
Seydos Sis geçen hafta gitmiştim sıkıntı yok demişti doktor ama bugün daha fazla hissetmeye başladım gitmeyi düşünüyorum tekrar çok sağolun
Gulay123 Seydos erken doğum riski oluyor progestan kullanıp fazla ayakta kalmıyorsun korkulacak bi şey değil