Selam hanımlar 40+1 haftalık oldum bugün. Salı günü çam sakura hastanesine bilgi almak için gitmiştim odalar hakkında vs aklımda olan sorular vardı ordaki ebe cok tatlı gayet güzelce bilgi verdi uzman olan bi ebeyle görüşmüştüm bana o gün dedi ki bi şikayetin olmasada sancı vs sen 40 haftalık olunca gel bi bakılsın nst yle dedi bana bende bugün gittim acile nst için sarı alana ve şahit olduklarımamı şaşırayım gördüğüm muameleyemi bilmiyorum bi kadın vardı sabah 10dan beri suyu geliyormuş sancıları ve 3 cm açıklığıda vardı hala bekliyordu yer olmadığı için saat 15.00 dı saatlerdir bekliyordu cok üzüldüm inşallah sağ salim kavuşmuştur bebeğine. Sıra bana gelince beni aldılar içeri şikayetimin olmadığını söyledim sancı vs yok ben nst için geldim dedim ordaki kız son derece asık suratıyla yanındaki kıza dedi ki kafasına göre nst ye gelmiş dedi bana diyor yanı cevabını verdim orda ona sonra uyardı o kız hastalarla düzgün konuş dedi sonra bana geç soyun alttan muayene etcem dedi bende önce ultrasonla muayene edip sonra nst ve duruma göre alttan muayene edilmesini istediğimi söyledim ama kabul etmediler buranın işleyişi bu şekilde dedi çıktım kabul etmeyerek şikayettede bulundum gerekli yere sinirimden ağladım sonra cıkınca yani ben mi abarttım bilmiyorum önce bi baksın ultrasonla sonra alttanda muayene edebilir ama direk geç soyun o muamele bende kabul etmedim doğumum orda yapcam suan kara kara düşünüyorum nasıl olacağını pazartesi günü normal muayene için gtcem randevusuz doktorlar bakar mı acilden girmek istemiyorum