Tugceayse Rahim ağrısı sanki böyle rahimi şişmiş gibi Ağrı hisseden bacak kasılmaları rahimiyle bacağının arası çukur çizgi kıvrımında ağrısı olan bi ben miyim ??ağrısı olan var mu önemli mi acaba
Asena_ Tugceayse az önce doktordan geldim 29 haftalığım benimde acıyordu normal dedi büyüdükçe ağrıların olacak dedi
Nryseda Tugceayse ah canım ah sorma üç haftadır çekiyorum. Afedersin sanki rahmimi deynekle dövmüş gibi. Ölüyorum ağrıdan. Bazen yürümekte zorlanıyorum. Doktora söyledim. Bebek dönmüş rahime baskı yapıyor yapacak bir şey yok dedi 😞😔
Kpszkbra Tugceayse aynı ağrılar bendede var canım 30+1gunluk olduk özellikle gece daha sola dönerken acı çekiyorum resmen bizim sıpa şuan dönmemiş makat geliş duruyo ama çatı kemikleri doğuma kendini hazırladığı için normalmiş bu tarz ağrılar.
Kubrakose Aynı sıkıntılarla gittim bebek 27.haftamda dönmüştü zaten bundan kaynaklı dedi magnezyum yazdı ve çok faydasını gördüm geceleri aglıyordum resmen agrıdan evde iki yürüsem agrıyordu yürüyüş yapıp gelince gece agrıdan duramıyordum 3 haftadır rahatım çok şükür
Tugceayse Kubrakose ben yürüyüş te yapamıyorum o kadar ağrıyo sanki böyle şiş gibi geliyo anneme baktırdım şiş değil bisey yok diyo bende korkuyom erkenci kuş mu olcaklar acaba
Tugceayse Kpszkbra bende korkuyorum bişey olur diyo e hareketleri de bazen şiddetli oluyo bazen olmuyo belll olmuyo