guzelmom Kızlar 6. Haftadan beri tatlı yiyince midem bulaniyordu. Aklıma tatlı bile gelmezdi şimdi 10. Haftaya son 2 gün kala eksiden soğudum aşırı tatlı düşkünlüğü başladı. Böyle olan var mı normal mi?
anneoluyorummm103 guzelmom bende başlarda tatlı yiyemedim midem bulanırdı tuzlu ekşi ne varsa yerdim simdi de tatlıdan kendimi alamıyorum bebeğim de erkek 😁
lotusflowers guzelmom çok değişiyo. Önce turşudan öyle çok tiksindim ki dolabı açmıyodum görmemek için. Sofrada görsem kafayı yiyodum. Sonra bi anda geçti ve acayip turşu yemeye başladım
medelas1 guzelmom bende öyle ya ilk zamanlar sürekli canım ekşi tuzlu şeyler istiyordu 14 ten sonra sanırım, sürekli canım tatlı istemeye başladı oğlum olacak inşallah
guzelmom anneoluyorummm103 Daisyy000 Bende erkek gibi hissediyorum ama böyle değişik aserme de hiç duymamıştım baştan beri sabit sanırdım bakalım 12. Haftada fetal dna düşünüyoruz cinsiyetle alakalı mı gorucez 😅
Yank Ben de oyleydim kiz istedigim icin psikolojik mi bilmiyorum ama baslarda hep eksi isterdim sonra bi anda eksiden tiksinmeye basladim yapraj sarma falan yiyemiyorum su an. Surekli tatli ıstiyorum ve oglusum olacak