eylusko Kızlar bugün 22 haftaligim ve bugün vajina kemigime ara ara ağrılar giriyor. Bazende vajinama . Normal Bi durum ve ilerleyiş mi bu ? Endişe ettim
Alina1111 eylusko simfiz bölgesini bir araştır orası mı? İlk hamileliğimde böyle bilgim yoktu Son aylarda o ağrıyı görmezden geldim. Normal doğum yaptım. Doğumdan sonra dayanılmaz oldu. Ultrason yaptılar iki kemiğin birleştiği yer 0,5 cm açıklık vardı Şimdi 2.hamileliğim ve 10.haftalardan ağrım başladı eğer 0,5 i geçerse sezaryen oluyormuş. Simfizit diye araştırabilirsin
eylusko Alina1111 tam olarak adet olduğumuz yer varya hayatım orası işte onun sağ kemiği. Bazende tam içine giriyor agri . Gerçekten çeşit çeşit sıkıntılar çıkıyor bu gebelikte korkuyorum
eylusko Moz sizde de tam anlattığım.gibi mi adet olduğumuz yer varya hani oranın sağ kemiği bazende içine agri vuruyor sizinde mi oyle
Alina1111 Kasık bölgesinde 2 kemiğin birleştiği yer. Yürürken, merdiven çıkarken, yatarken dönerken çok ağrır. Bacakları yana açınca acır. Pelvik kuşak, hamilelik korsesi iyi geliyormuş. Haftaya fizyoterapiste gideceğim bende
Burdabirivar1 Alina1111 hala burda misiniz bilmiyorum da bu sorununuz ne durumda acaba ben de yaşıyorum ayni seyi çünkü
Moz eylusko vajinamın kemikleri iç bacak kemiklerim ağrıyor bazen yatakta dönemiyorum bazen yürüyemiyorum
Atyonlugra Benim daha yeni 7+2 ama suan bendede oyle bir agri var sag kasigimdan kemigime dogru agri hatta iceriye dogruda arada yayiliyor
Alina1111 Burdabirivar1 burdayım. Doktorum ayrışmayı takip ediyor aralık ayında 6.8 mm ayrışma vardı, şubat başında 7.6 olmuş. Daha 28 haftalık hamileyim. 1 cm yi geçerse sezaryen diye biliyorum. Büyümesin diye çok iyi bakıyorum kendime. Çok ayakta kalmıyorum, çok oturmuyorum, merdiven çıkmıyorum falan