Zlhakrnn Kizlar yeni dogum yaptim 4 gun oldu goguslerim tas gibi oldu napabilirim nolur yardimci olun bana sut sagiyorum ama gecmiyor ?
aprilbaby Zlhakrnn ılık duş alıp duşta ovabilirsin bol bol emzir ve rahatlayacak kadar sağabilirsin göğüsler terbiye olana kadar bir süre oluyor sanırım
Serfiraz Zlhakrnn süt birikiyor ve icinde ceviz büyüklüğünde şeyler hissediyorsan onlari sıkman gerek. İyice oralari eze eze acman lazim. Sagmak daha çok süt urettirir. O yuzden bol bol emzirmeye calis.
Esraa70 Hem emzir hemde 3 saate bir 15 er dk sağım yap, mastit olmamaya dikkat et canım, sıcak su turbası koy masaj yap birde. Atlatırsın umarım bir an önce 🫶🏻
Zlhakrnn Serfiraz Serfiraz aynen dediginiz gibi ceviz buyuklugunde kitle gibi oldu yaptikca canim daha cok yaniyor bebek duzgun emmiyor 😞napacagimi bilemedim
Borttee Zlhakrnn canım ben sıcak havlu koymuştum utuyle basıp .sagım yaptım benim mastit olmuştu birde masaj yapmıştım
Baklavaseverim Zlhakrnn Canın yanacak malesef dayanıp ezerek açmazsan daha kötü olur mastit olmuşsun internette masajları var
Meltemanneolsun Zlhakrnn benim de öyle olmuştu ben sağım yaparak rahatlattim o ceviz gibi yerlere masaj yapa yapa actirdim fazla sütü de hep posetledim dolaba koydum sonra bebiş daha fazla içmeye başlıyor zaten anca yetiyor sütünüz iyi ki de koymuşum dolaba şu an emziremiyorum onlardan kullanıyorum arada
Sarees Zlhakrnn sıcak duş , bol su içmek , meme masajı ve sıcak su torbası sonrası sağım 🙏 bu şekilde harika oluyo