senem0987 Kızlar şuan 35+1 im bugün kontrolüm vardı doktorum 37.haftada çağırdı belki çatı muayenesi de yapabiliriz dedi can yakan bir işlem mi var çatı muayenesinden sonra lekelenme doğum başlama gibi bir şey olur mu ?
Mrsz senem0987 bana yapıldı saniyelik can acıtıyor öyle abartıldığı gibi bir durum yok 37 den sonra tetiklese de pek sıkıntı olmaz diye 37. Haftada yapıyorlar . doğumu çatı muayenesinden sonra başlayanlar da okumuştum ama tamamen denk gelmiş olabilir öyle bir etkisi yok deniyor
Dmlirmak senem0987 çatı muayenesinde en önemli şey kendini sakın kasma ve sıkma serbest bırak ben kastım bir hafta vajina ağrısı çektim canım çok yandı dün tekrar yapıldı kendini serbest bırak dedi başlamadan nefes aldım rahatladım yaptı ve çok minik bir aci hissettim anlık olarak okdr lekelenme olmadı doğum da başlamadı
Sdacbc Benim ilk gebeliğimde çatı muanesi olmuştum ertesi gün nişanım gelmişti yada tesadüf mü bilemiyorum😀
Trakyali senem0987 benimde çok korktuğum bir şeydi kendimi çok kastım bu yüzden ama alttan muayene olman gibi bir şey öyle anlatıldığı gibi bir acı hissetmedim. Doktorla mi alakali bilmiyorum ama. Bence boşa korkma benim gibi stres yapma 🙏🏻