seda_ay Boyu 51 cm kilosu 2230 Gr normalmi doktora sormadım unuttum ama önceki kontrollerinde boyu uzun diyordu
Be1234 seda_ay 35 haftada 2440 gram doktor bana zayıf bebek dedi erken doğum riskim var hastanede yatırdı ciğer geliştirici yaptı
segmenseval seda_ay 38+4deyim 3166 kg 50 cm benimde 36. Haftamda bebek 2400 kg dı. Bence diğer kontrolünde kilo almış olur eğer gelişiminde falan sorun yok ise kilosu normal ya
segmenseval seda_ay diğer kontrolde kilo almış olur kesin bana doktorum öyle demişti ve dediği gibi oldu eğer risk görseydi tedavi uyguluyorlar kendini zayıf diye strese sokma hiç
seda_ay Seymabyrm internetten baktım herkesin yazdıklarına ithafen 2200-2500 arası olması lazım yazıyor 35 haftalık bebekler için yoksa burda moralim bozuldu
seda_ay greybrde benim bebeğim zayıf sanırım anlamadım diğer komtrollerde doktor hep normal dedi bu kontrolde bişey demedi sadece bende sormadim
Karahisari 38+6 da 2300 gr ile minyon bi kız doğurdum kızlar hiç dert etmeyin başka sorunlar yok sağlıkları yerindeyse çookk çabuk toparlıyor ufak bebekler. Tam hatırlayamıyorum ama 4.ayda doğum kilosunun 2 katına ulaşmıştık bile
bgbgbg seda_ay nasıl beslendiniz boyu epey uzun benim ilk çocuğum kısa doğdı baya beslenme hatasımı yaptım diye düşünüyorum eşimde bende uzunuz
seda_ay bgbgbg bizde aksine uzun değiliz orta boyluyuz anlamadım nasıl uzun oldu beslenmeyle alakalı değil benve yoksa kilosu olurdu
greybrde seda_ay ama hiç te belli olmaz bir anda fazlada alabiliyor bebekler ben hiç dikkat etmiyorum mesela herkes dikkat ediyor avakado kaşar ceviz badem kaşar vs yiyor sizde bir deneyin isterseniz
Seymabyrm seda_ay bende öyle gördüm ama ultrasonda hafta olarak. 1 hafta geri çıktı maalesef eğer kilo almazsa 37. Haftada alırım dedi doktor 😔 benim çok az almış ama belkide ondan