tutkusulee Arkadaşlar doktorum sadece magnezyum verdi folik asit hiç kullanmadım kullanmana gerek yok dedi siz ne düşünüyosunuz
Ruyasekr2089 tutkusulee kaç haftalıksınız? Ben 3.ayıma kadar kullandım kesinlikle kullanılması gerektiğini düşünüyorum
ghostty tutkusulee 12. haftaya kadar folik asit, 12 den sonra Mg veriliyor. Siz ilk trimesterdesiniz neden folik vermemiş çok ilginç. Bir doktora daha gidin derim.
Bumah tutkusulee canım bende hiç kullanmadım bana da vermedi gerek yok dedi gynmax diye bi vitamin kullanmaya başladım 3. Aydan doguma kadar başkada bişey kullanmadım
zynpdrsn Normalde gebeliğin ilk üç ayı mutlaka kullanmak gerekiyor diye biliyorum ama bende kullandım çünkü istersen başka doktora görünün folik asit eksikliğinden kaynaklı rahatsızlıklar olabiliyor diye biliyorum
Ruyasekr2089 tutkusulee bencede doktorunuzu değiştirin ben ilk gittiğimde doktor 2-3 günde bir kullan folik asiti dedi sonrasında benim içim rahat etmeyince farklı bir doktora gittim. Diğer doktorda ilk 3 ay boyunca her gün kullan dedi
zynpdrsn tutkusulee daha haftanda çok yeniymiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 5 haftalıkken öğrendim direk folik asite başladım
beautymom Canım mutlaka kullanman gerekiyor ilk 3 aya kadar folik asit hap değil takviyedir bebeğin gelişimi için çook önemli doktorum ilk kontrole gittiğim de bana yazdı herkes kullanıyor başka bir özele git bence
Ha1999 Bana sağlık ocağı zinomag 30 mg vermiş hamilelikte kullanılır mı bı kere yanlış ilaç yazmışlardı da ondan tedirginim
msskrkss tutkusulee Olur mu öyle şey ya gebelik düşünmeye başladığınız anda kullanmaya başlayın diyorlar. Ben gebelikten önce başladım
tutkusulee msskrkss yani benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı 2 yıl aradan sonra tekrar gebe kaldım o yüzden folik asit kullanmadım bu süreçte
isimsiz19 tutkusulee 18+5 im en son 14 haftalıkken kontrole gitmiştim ve hala magnezyum vermedi doktorum ki sizede çok erken vermiş bence. Kesinlikle her doktor folik asit içmenizi ister ve önerir hele ki ilk üç ayda çok önemli kesinlikle gidip doktorunuzu değiştirin ve folik asite başlayın derim🙏
msskrkss tutkusulee Farketmez canım benimde ilk kürtajla bitti. Gebelik düşünmeye başladığımız andan itibaren kullanmaya başladım. Folik asit hem hamile kalmayı kalmayı kolaylaştırıyor hemde bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor