cisemerdem59 Kızlar merhaba kurtajdan sonra ilk regli 1 ay sonra günü gününe geldi. 2. Regli 4 gün gecikme oldu gebelik şüphe ettim test yaptım negatif çıktı geç dollenme olabilir mi başına gelen var mı
C1803 cisemerdem59 Merhaba canım bende Eylül ayında kürtaj oldum ilk regli 25 gün sonra oldum benimde 4 gün gecikti test yaptım negatif🥴
dalyaluna35 Kurtajdan sonra düzensiz olabiliyor 4 ay oldu kurtaj olali 29 gunde duzenli adet döndüm vardi bi 4 gun gecti bi 3 gun erken oldu, korunmadan iliski yaşadıysaniz şüpheniz varsa kan verin ama kurtajdan sonra bi sure duzensiz olabiliyor
cisemerdem59 dalyaluna35 çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun size de. 2 3 gün daha geçsin olmazsa gidicem kan testine
dalyaluna35 cisemerdem59 cok tesekkur ederim oyle yapin ben de bu ay kurtajdan sonra ilk defa denedim düzensiz oldugu icin ovulasyon testi ile gittim bekliyorum adeti artik
cisemerdem59 C1803 bende korunmuyorum o yüzden de belki psikolojik adetlenmiyor olabiliriz 🤦🏻♀️ sen neden kurtaj oldun canım
C1803 cisemerdem59 sanırım sürekli gün hesapliyorum strese giriyorum o yüzden de gecikiyor bebeğimin kalbi durdu ilk gebeligimdi
C1803 cisemerdem59 kürtaj yapan doktor 3 ay dedi muayene için gittiğim doktor hiç korunma dedi instada bı kaç doktora yazdım biri 2 ay dedi biri de hiç korunma dedi Bende hiç korunmadim