Destek olmayı geç köstek olmasın da … dün bi dışarı çıkalım dedi yemek yemeye dışarı stres atmak için kafa dağıtmak için çıkılır ben dha çok stres olup eve geliyorum en iyisi evmiş bizm onu anladım aman çock oraya dokunmasın onu almasın ağlamasın vs sanırsın tek evlat bunda var oğlumda 19 aylık ve keşfetmek istiyor öyle aşırı yaramaz değildir dışarı çıktıkmı da bırakın bakim dio doğal olan bu ama babası öyle bi dert edioki görende hani market ortasnda istedği alınmadı die yerlerde yuvarlanan çocklar varya onlar gbi hareket ediomuş gbi tepki verio yok işte bu yüzdn sevmiorum doşarı çıkmayı da blmem ne de en son yemekten kalktım kucakladm çocuğu arabaya gittim yardmcı ol al çocğu gezdir yemeğni gemişsin kalk bi zahmet peşinde gez ne babalar görüyoruz annelern umrnda değil babalar pervane etrafnda sende dolan da bende az açılım kafa dağıtım işte bunlar hep görmedğinden oluyor kendi ailesnden görmemiş ki napsın aman amann bekar kardeşlerniz flan varsa uyarın önce ailesine baksın adamın annesine davranışına baksın çnkü annesine nasl davranıyosa ilerde eşine de aynı şekil davranıyorr…