mutlu04 Kizlar hepinize merhaba hamile kaldığım günden beri göğüslerim çok hasasti.oyle ki dokunamiyordum bile koltuk altım bile açıyordu bu sabah bı kalktım o hassasiyet ve ağrı yok sizce normal mi
ghostty mutlu04 bir gün kalkıyorsun ağrı sızı yok,üç gün sonra yeniden başlıyor. Kötüye yorma canım bende de oluyor. Değişiyor.
saturn0908 mutlu04 bende de yok canım benim 9. Haftada gitti hatta daha dün gördüm bebişi gayet iyiydi
GencbirAnne_1 mutlu04 Anladım canım rabbim bu bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗
mutlu04 asil15 inanın hafta sonu olmasaydı doktorum da şehir dışında olmasaydı kalkıp doktora giderdim
asil15 mutlu04 hiç kötü düşünme şuan 23 haftadayim doğru düzgün bir belirtim olmadi bende sizin gibiydim
mutlu04 asil15 Allah razı olsun hepinizden .gece su içmeye kalktım bı baktım göğüs göğüslerim patlayacsk gibi elleyemedim o kadar ağrıyordu… inan elimde değil bı kayıp olunca korkuyor acaba mi diye🥹
asil15 mutlu04 sendende cnm seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım kayıp ama anladimki kötü kötüyü çağırıyor iyi olmana sevindim bebeğine guven
mutlu04 asil15 Allah razı olsun canım inşallah kontrolüm salı günü..elimde olsa her gün gidip kalp atışını duyup gelecem
asil15 mutlu04 güzel haberler alırsınız inşallah bizimde çarşamba kontrol caktirma bende çok heyecanlıyım