Deleted33000 anneoluyorummm103 ben direk post açarım canım isimleri aklımda tutabilirsem etiketlerim sizleri ❤️
Deleted33000 GirlandBoy_Mom testi bugün alamicakmis bizim tanıdık eczane nöbetçi değilmiş yarın alınca yapacagim
TKumsall elzem83833 iğne ve prezervatif le korundugumuz halde 3.e hamile kaldım spiral taktiracaktim regli bekliyordum bebeği öğrendim onun yerine ben spirali daha mantıklı buluyorum artık bu doğumdan sonra ilk adette spiral taktiricam
Siyahbeyaz_ Zeynep_1212 bende sizin gibiyim aynı yarın kan vericem. Bazı testler poztifir bazilarin da çıkmıyor para vermekten sıkıldım testlere. Burda paylaşın durumunuzu meraktayim bende🙊 hayırlısı olsun inşallah kuzum
yasinmerve Deleted33000 benim ilk iki kizim 9 ay ölu gibiydim surekli kustum ama 3. Oglumda hic kusmadim bundada hic kusmadim doktor kiz dedi ama bilmiyom
Siyahbeyaz_ Deleted33000 henüz doktora gitmedim kuzum. Testlerde hep silik çizgi var. Yarın kan vericem bakalım. Bı oğlum var kuzum olursa ikinci gebeligim olacak.
Kbr-cnbrc elzem83833 benimde cok büyük korkum randevu aldım persembe günü spiral taktırcam bu korkuyla olmaz ya valla 🤣 ama sadece spırale güvenemem eşimde koruncak prezervatifle başka yolu yok bunun artık yine olursa Allahtan dicem yani Rabbim isteyene versin 🫢
Deleted33000 Siyahbeyaz_ ay hadi İnşallah vardır senin ikinciymiş yine benim 3 çocuğum var ve üçüncü daha 5 aylık 🥲🥲
Deleted33000 GirlandBoy_Mom bende valla şu an bile midem hafif bulanıyor neden bilmiyorum belki psikoljikmen dir
Siyahbeyaz_ Deleted33000 bütün konular geliyo sinir oldum kız ondan yanlış anlama😅 ayarlamasını yapamadım 😂bı deneyim
GirlandBoy_Mom Deleted33000 bazen regli den önce de oluyor kuzum işte hamilelik ve regli belirtileri çok benziyor ondan insan kesin bu diyemiyor