Oslem_k Kızlar göğsümden sarı turuncu arası azıcık bi sıvı geldi yaşayan var mı? Baktığım kadarıyla süt kanalları açılıyormuş ve süt gelmeden önce gelen bir sıvıymış
simgebfrl Oslem_k bende de üçüncü Aydan beri geliyor 28im doktora sordum normalmiş göğüs pedi kullanabilirsin ama elleme sıkma erken Doğuma sebep olabilir uyarırsan dedi
Oslem_k Mavigozunannesi şu an gelmesi iyi mi kötü mü peki canım antibiyotik özelliği varmış bebek için, doğumdan sonra ilk kez emdiğinde de gelir mi
Mavigozunannesi Oslem_k doğumdan sonra da bir süre bu şekilde gelecek ve sonra beyaz süt olacak şuan hormonların üretiyor bunu herkesten hemen gelmiyor ne iyi ne kötü kafaya takacak bisey değil canim
Oslem_k Taneminci yok canım sıkmıyorum ama az önce de geldi çok az bugün bu 3. İyi mi kötü mü onu anlamadım
Oslem_k simgebfrl kendi aksa sorun olmaz yani anladım canım internette de erken doğum vs olmaz yazıyor ama ilk kez yaşayınca insan bilemiyor en iyisi hiç dokunmamak dediğin gibi
Merveprms Canım 20+5im benimde geliyor doktoruma bugün sordum sütün geliyodur bişey olmaz ondan korkma dedi
Oslem_k Merveprms ben de yarın gidicem doktoruma da sorucam ama araştırdığım ve kızlarına yazdığı şeyler aynı kapıya çıkıyor korkulacak bi şey yok sanırım hatta iyi bişey 😊