Çok ilaç içiyorum ve çok yoruldum kızlar. Sabah aç karına tiroid ve demir sonra kan sulandırıcı, multivitamin, d vitamini, magnezyum 🙁 içerken tiksiniyorum. 22 haftalığım çok pimpirikliyim. Bebekte günde birkaç kez kasılma oluyor korkuyorum tetikteyim. Sürekli aklıma erken doğum olursa diye geliyor. Özel takipliydim yavaştan devlete döndüm. Çünkü hem bebiş Yoğun bakıma düşerse özel yetersiz kalırsa korkusu var hemde maddi olarak çok fahiş fiyatlar var. Ona vereceğim parayı bebişe harcarım diyorum. Devlette prof takipli ilerlemeyi düşünüyorum ücreti var ama en azından tahliller vs ücretsiz ve Allah korusun ben ve bebek için olumsuz durum olursa imkanları dha geniş gibime geliyor. Kilo sorunu ayrı dert. Şimdiye kadar iştahım çok yoktu kendimi de tutuyordum hiç.kilo almadım. Artık yavaştan açılmaya başladı zaten yüksek kiloda hamile kaldım kilo almaya korkuyorum. Hepsine ek olarak gurbetteyim. Tabiki çok şükrediyorum halime Rabb’im çok büyük bir nimet verdi. İşte insan bazen bunalıma giriyor. Size de oluyor mu?