Caciinnn Sabah kahverengi lekelenmem olduğunu söylemiştim. Akşama doğru koyu kırmızı çok az bi kanamam oldu. Şuan kanamam yok lekelenmem de ancak sol kalça kemiğimde dehşet bi ağrı var başına gelen var mı acaba
mavi Caciinnn Caciinnn benim ilk gebeligim de oyle oldi ilk kahverengi sonra kirmizilasti kasik agrik çok oluyordu benim de hastaneye git bence ama yerleşme kanaması da olabilir
Alyabebek Caciinnn bende aynı durumdayım seninle tedavi başladım sırt üstü sürekli yatman gerekiyor aynı haftada bebişler çok dikkat et kendine
Tbrk Caciinnn cnm doktora gitsen iyi olur. Kahverengi harici lekeler dikkate alinmali, hatta once kahve sonra kirmizi kanada donusebiliyor. Dusuk tehlikeside olabilir, yerlesme kanamasida. Kimse kesin bisey diyemez bi muayene ol bnce
Caciinnn Tbrk mavi yarın sabah gidebilicem hastaneye anca. Sabaha kadar bişey olursa diye çok korkuyorum 😔
mavi Caciinnn canım sen kendini korkutma düşük olda sürekli kanama oluyor ve kasik ağrısından duramazin sen dinlen yarında ins acile git bence vajinal muayene olma
Caciinnn Alyabebek şuan gidemem ne yazık ki . Su çok içiyorum ama çalışıyorum gün içinde hareket halindeyim sürekli dikkat etsem bile yorulunca ağrılarımın arttığını farkediyorum. İnşallah ikimizinde minikleri Sağlıklı olur 🙁
Senasehr Caciinnn korkutmak gibi olmasın ama benim başıma da gelmişti 5+3 deydim önce kahve sonra kırmızı oldu sancım şiddetliydi hemen doktora gittim ultrason ile baktı kan tahlili yaptı düşük başlangıcı dedi ve üç gün içinde kanamam çok arttı bebeğimi kaybettim. Tedbiri elden bırakma bol su iç ayaklarını havaya kaldır bana dediler dinlemedim evde progestan ilacın varsa iç
Caciinnn Senasehr Benim kırmızı lekelenmem sadece bugün bi kere geldi devamı gelmediği için teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Kalça kemiğimde bi ağrı var ne alaka olduğunu anlamadığım... Kaşıklarım zaten hamileliğimin başından beri ağırıyor ekstra bi ağrı söz konusu değil. Evde progesteron yok yarın gidince gerek duyarsa yazar doktor herhalde. Sana bi ilaç vs yazmış mıydı düşük belirtisi olduğunda bi önlem alması gerekiyor sonuçta. Şuan kaç haftalıksın
Alyabebek Caciinnn inşallah canım sağlık herşeyden önemli. Allah’ım acil şifalar versin hepimiz için. İnşallah aksi bi durum olmaz 😞
Senasehr Caciinnn progestan yazmıştı günde iki kere eğer ama iki gün kullandım düşük oldu şu an 6+5 deyim . Bol istirahat ve asla kafaya takma bol su iç ayaklar havada olsun tuvalette çok zaman geçirme canım sen önlemini al. İlla düşük olacak değil normal birşey de olabilir
Caciinnn mavi ilk hamileliğim o yüzden pek bi bilgim Yok ne yazık ki vajinal muayene olmak istemediğimi söyleyebiliyor muyum tercih hakkım var mı bu konuda
mavi Caciinnn tabiki var benim ilk bebeğim düştü suan 6+3 haftalık hamileyim gittigin de kanama olursa bakmazlar ama sen ustten baktir maydonoz cok fazla bitki caylari tüketme
Caciinnn Senasehr inşallah canım dikkat Edicem bi doktor içimi ferahlatcak şeyler söylese rahatlıcam biraz.
Caciinnn mavi bitki çayının ilk 3 ay iyi olmadığını biliyordum pekte aram Yok zaten. Dediğin gibi yapacağım. Bi arkadaşım da özellikle alttan muayene ettirmemek gerektiğini söylemişti hamilr olmayınca sorgulamıyor insan. Sebebi nedir düşük tehlikesi olabilme ihtimaline karşı mı
Yaya123 Caciinnn canim bence hemen acil git yani ihmal etme böyle seyleri benim de bir damlaydii gitim esimle hemen sonrada düsuk gerceklesti niyetim korkutmak degil yasadigim icin söyluyorum ihmal etme hemen git insallah birsey yoktur 🙏