Hllylkc Kızlar 33 haftalık doğum yaptım aranıza yeniden gelebildim Çok şükür herşey yolunda dualarınıza teşekkür ederim
idfhatice Hllylkc benim de erken doğum riskim var nasılsınız bebişiniz nasıl küveze girdi mi bende korktuğum için çok merak ediyorum
Bnenebiy53 Hllylkc gözünüz aydın olsun güle güle büyütün inşallah sağlıkla büyüsün neden küvezde kaldıkı küçük diyemi yoksa başka sebeptenmi
2bebekannesiiiii Hllylkc solunum problemi yaşamaması büyük şans çok şükür sağ sağlim çıkmışsınız gözünüz aydın . Bende tetikte bekliyorum 32 haftalığız. Erken doğum riski var rahim ağzı kısalığından dolayı. Sizin erken doğum sebebiniz neydi acaba
idfhatice 2bebekannesiiiii aynıyız ikimiz de bende 31+3 rahim kısalığı serklajlıyım korku ile bekliyorum ciğer geliştirici yaptılar 30 da bana da
2bebekannesiiiii idfhatice çok geçmiş olsun inşallah vaktinde sağlıkla alırız kucağımıza 25mm kısalık ile devam ediyorum . Alt tarafta baskı ve vajinada batma arttı benim . sizde bi şikayet varmı şuanda
Hllylkc Bnenebiy53 3 hafta yattı Karın çevresinde 3 hafta gerilik vardı ama suyu bittiği için erken aldılar
idfhatice 2bebekannesiiiii benimde en son 25 di aynı bende bugün oldu mesela böyle birden ay dedirtecek bir iğne batması gibi oldu çıktı iki üç defa yürürken özel bölge oluyor bazen ağrı ve kasılma çok oluyor ya