Pitircigin_annesi Hastanedeyim. Doktor sancın olursa doguma alırız dedi . Doğumu baslatacak sancıyo artıracak yöntemler var mı ? Kendisinin gelmesini mi bekleyelim . Bebeğim biraz haftasına göre küçükmüş açılman olursa dogurturuz dediler 🥹
Sun10 Pitircigin_annesi 42ye kadar yolu var ben sürekli merdiven inip çıktım pilates topu ve birth activating videoları var YouTube da etkili olduğunu düşünüyorum ilk çocuğumu 40+4te doğurdum. Hurma ve ahududu çayı da tavsiye ederim
Valeriaa Pitircigin_annesi normalde beklememiz gerekiyor vajinal doğum için doktorunuz neden acele ediyor bir sıkıntınız mı var merak ettim
yenimacera Pitircigin_annesi benim bebeğin suyu 5.aydan beri azdı biz 38e kadar beklettik doğumu sonra doktor bence artık doğum olsun dedi sancım açılmam yoktu suni ile doğum yaptım benim kızımda küçüktü 2550 doğdu çok şükür sağlıkla geldi emme refleksi gelişmemişti küçük olduğu için o yüzden mecbur biberonla besledim hem sütümü sağdım hem mama verdim şimdi kocaman bir prenses oldu gelişimi gayet iyi
birbebegin Hurma ye cömelme hareketleri yap ve bir suya Meryem süresi okuyup niyet et sonrada iç hayırlısıyla olsun kolaylıkla olsun diyerek niyetlen
Pitircigin_annesi yenimacera bana da doğum dediler hiç açılmam sancım yok suni sancıdan da biraz korkuyorum ama galiba suni ile olacak 🥹😍