Fesev Gokcenur_3131 ahh ahhh 🥹 37+2den bildiriyorum uyuyamıyorummm🥲 sabaha karşı 3-4 saat öğlende 3-4 saat anca😅😅
ipek-15 Gokcenur_3131 oy oy bende böyleydim 20 günlük bebem var hayatımda hiç olmayan göz torbalarım var. Bu saatte süt sağarken yazıyorum. Uyumadığım her an için pişmanım.😂🫣
bersah34 Gokcenur_3131 şükür midem yanmıyor öyle sadece bıseyler yedikten sonra bulantı oluyor öyle aman aman mide yanması yaşamadım ama belki ilerleyen haftalarda olabilir şuan 30 haftalığım
bersah34 ipek-15 😅😅 ben gece uyumuyorum gündüzde kalkmıyorum öğlen 14:30′a alarm kurmusum öyle uyanıyorum bı yarım saatte yatakta telefonla takılıyorum saat tam 15:00 oluyor kalkıp eşimin yemeğini hazırlıyorum evide beraber temizliyoruz🥰
ipek-15 Gokcenur_3131 evet bende onu yaşıyordum ya gavisconla aşk yaşıyordum ama yinede işe yaramıyordu ve ansızın giren kramplar oa cabası.
Fesev Gokcenur_3131 benimde diş etlerim artık yırtıldı özellikle alt diş etlerim. Sürekli kanıyor her sabah ağzım hep kan
Gokcenur_3131 Fesev çok şükür benim sadece şişti ağrı yapmıyo ama eşim yanlışlıkla çarptı başladı ağrı
Lyyda11 O haftalarda başlayıp asla sona ermeyecek bi şey sanırım bu uykusuzluk kızlar geçmiş olsun bize bence🥲🥲🥲
Nur482482 Gokcenur_3131 30+1 bende de aynı durum😬 uyuyorum uyanıyorum uyuyorum uyanıyorum parça parça🥹🥹 allahtan midem falan yanmıyor🙏🏻
tazenne 24+1 Şu an uyku filan yok. Bu saat’e kadar Ne yattığımdan anladım ne de tekrar yatabiliyorum. Kafam dolu ondan mı. Kabız gibiyim karnım ağrıyor ondan mi. Ay hiç bilmiyorum ya. Napcaz