snycl Kızlar şeker yüklemesi hakkında bilgi verir misiniz ben özelde muayene oluyorum. Kan vermek için şehir hastanesine gittim ama sormayı unuttum sıramı almam gerekiyordu şeker yüklemesi için? 19 haftalığım
maviportakal_ snycl sağlık ocağında da yaptırabiliyorsunuz içeceği siz alıyorsunuz şehir hastanesinde de doktora söyleyin o sizi yönlendiriyor
G3434 snycl Ben dahiliye doktorundan randevu alıp gitmiştim o yönlendirdi iceceği aldım eczaneden kan verme alanına gittim orada yardımcı oldular hep
miros3200 snycl 24. haftaa 28 haftaa arasinda yapilir kadin dogum yadaa dahiliyeden yaptirabilirsin canimm sabah erkensen git amaa
Senacanblt_ snycl normal kadın doğuma gidip şeker yüklemesi yaptıracağınız söyleyin o sizi yönlendirir benim gittiğim hastanede vardı ben ekstradan birşey almadım devlet hastanesiydi
miros3200 maviportakal_ saglik ocagindaa olmaz 3 sefer kan aliyorlar 3 saat sabah 10dan sonra kan verilmezzm
gsylr06 Haftadan sonra yapılıyor kan vermeden önce ki gün 10 da sonra bir şey yemiyorsun ben şehir hastanesinde yaptırdım direkt olarak kan verme odasına gittim ilk aç gidiyorsun zaten su dahi içmiyorsun ilk olarak açlık kanımı aldılar sonra oradan çıkmadan bana o içeceği verdiler bunu hemen içip akabinde 1 saat arayla 2 kere gelip kan vereceksin dediler yani içeceği 10 da içtim diyelim 11 ve 12 de kan vermeye gidiyorsun ama bu saat aralıklarında bir şey yiyip içmek yok su dahil içmiyorsun. Bende bir yan etki yaratmadı ama herkesin bünyesi bir değil tabi ki. İçecek bence abartıldığı kadar da kötü değil limonlu gazoz gibiydi şeker olarak biraz fazlaydı tabi sonlara doğru içerken şeker bayıyor artık ama dediğim gibi abartıldığı kadar içilmeyecek bir şey değil