semap_13 benim kızımda şubat ortaları gibi doğacak ☺️Ben 3-5 tane uzun,ve 3-5 tane yarım kollu düz beyaz zıbınlar var ya ondan aldım ama bi 3-4 tane daha alıcam çünkü kış bebeği işimi garantiye almak istiyorum.6-7 tane alt üst takım takım aldım.7-8 tane tulum ve içinede yine renkli takım olan kendi desenlerinden yarım kollu zıbını var.Önden çıtçıtlı değilde fermuarlı olmasına dikkat edin çünkü çıtçıt gece vs zaman kaybı oluyor.Yenidoğan döneminde göbek bağı için içlik alın 3-4 tane iyi oluyor yumuşacıklar zarar vermiyor.3-4 çift patikli pijama altları oluyor ya onlardan aldım.2-3 tanede ayaksız alıcam.Ablasından kalma baya ağız mendilimiz çorabımız vs vardı sizde kış bebeği olduğu için havlu çorap normal çorap ve şapka alın eldivende 3-4 tane olsa yeter bence.Müslin ve kalın battaniye alın,dışarıda giydirmek için hastaneye vs giderken kalın bir şey almadım pofuduk oluyor ya ondan 1 tane olsa yeter bende almadım alıcam ☺️2-3 tane yelek aldım sizde bulundurun,benim göğüsüm ilk kızımda paramparça olmuştu resmen kan karışıyordu sütüme o yüzden öncesinde krem veya başka vir şey kullanmaya başlayın.Bende 26 haftalık olucam 1 ay sonra göğüs ucu kremi vs başlicam.İlk 3 gün ağız sütü dedikleri gelmişti bende sonrasında bi sütüm inmeye başladı baş edemiyordum kızım ememiyordu fazla sütten şimdi ki aklım olsa o zaman sağıp buzluğa atardım.5 sene önce kablolu mamajoo süt sağma makşnasi kullandım memnundum ama priz başında beklemek çookkk yorucu şimdi mochi kablosuz aldım ve yanınada manuel ürününden aldım bi göğüsten emerken veya sağarken diğerinden çok fazla süt akıyor akıp birikenleri direk buzluğa atarım.Bu doğumundan sonra ona özen gösteririm ☺️Biberon bi tane pp Philips avent aldım küçük boy nolur nolmaz diye,ileride ihtiyacıma göre alırım dedim.Uygun fiyatlı veya ne alırsanız mutlaka hava nemlendiricisi alın.Bebek olmasa bile bi insan için bile önemli hele ki kış bebeklerinde çok çok önemli odanın nemli kalması kurumaması.Daha yazsam uzaarrr giderde sıkmayım aklınıza takılan bir şey olursa yazın mutlaka 🥰