Btldrcn Adetim gecikeli 2.günü 2 gün önce idrar testim negatifti kaç gündür de geçmeyen kasık diz bel ağrılarım var test yapmaya korkuyorum 😔🤲🏻
Feyzzz Btldrcn Bence içini rahatlat bir test al ve yap gecikme olmuş daha önce de gecikmeliriniz oluyor mu idi?
Emnesar Btldrcn canımm benim 6 gün geçmişti iki kez yaptım negetifti sonra hassas testler var onlardan aldım onda çıktı üzülme inşanlah hamilesindir 🙏🏼
Btldrcn Feyzzz hayır çok düzenliydi adetim 2 gün önce negatif çıktı tekrar çıkar diye korkuyorum 2 günde değişir mi acaba test ?
Turkan_oruc Btldrcn korkma canım bende bı kere yapdım neqatıv cıkdı sonra adetımden 4 gun sora yapdım cok sılık bır çizgi çıkdı ve 8 hafdalık hamileyim inşallah sende hamilesindir
Denosis Benim afet gecikmesinden 2 hafta sonra bile idrar testim negatif çıkmıştı. Şu an 22 haftalık hamileyim. Sizin de öyle olabilir belki ☺️🙏🏻
Aysemlg Btldrcn adetime 4 gün kala kan testi yaptım hamileymişim. 5+6 da bi idrar testi yaptım anı olarak saklım diye negatif çıktı 😅 yanı bence bthcg ye baktır