Melike1666 Kesili normal doğum sonrası kesisiz normal doğum olabilir mi? Kafam biraz karışık , yardım edin tecrübeli anneler 🫠
fatmadmrzn Melike1666 Oluyor arkadaşım öyle oldu dikissiz dogurdu ama perine masajı felan yapmış bide doktor doğum esnasında zeytin yağı dökmüş 🤭
rahatdur_evladim Melike1666 ilk iki doğumum da kesi vardı 6 ay önce doğum yaptım ne kesi oldu ne de yırtılma çok şükür
Melike1666 rahatdur_evladim ne güzel inşallah benim de öyle olur ama ilk çocukla arada 6 yıl olacak nerdeyse
321duru123 Melike1666 ilk doğumda kesim vardi ama 2. Doğumda olmadi mis gibiydi Rabbım yine kolaylıkla nasip etsin insaAllah
Melike1666 fatmadmrzn evet ilk doğumumda kesi vardı.korkum o yüzden zaten.başıma gelecekleri bildiğim için 🫠😁
Efenin_Annesi09 Melike1666 evet tabiki oluyor ilk dogumumda kesi atıldı ikinci doğumda atılmadı ama çok çabaladım doğuma 3 hafta kala pilates yaptım ahu dudu çayı merdiven inip çıkma hurma Meryem suresi akla gelebilecek herşeyi yaptım 😄şimdi 3.hamileyim bakalım bu nasıl olcak