Kukoss Cok acidi birden olunca bagirdim bile kizlar normali mi bu. Bebis genelde düz duruyo ayaklari asagida ondan cok hissediyorum
K-2 Kukoss 35 haftalığım ama hiç öyle ah dedirticek bir tekmesi olmadı bazen güçlü vuruyor ama canımı acıtmıyor hiç tekmesi nereye denk geliyor
Meral_63 Kukoss bacım Bende de öyle vala bide bizim kızlar akılı olacak diyoruz 🤣 öyle tekme vuruyor ki buranın hanımı benim diye 🤣
ikiprensannesii_ Kukoss çünkü kızların tekmesi annelerin bağırmasina neden oluyo çoğu arkadaşlarımın kız bebekleri oleydi hatta kız bebekler daha fazla oynar ve sert hareketleri var diyebilirim sağlıcakla gelsin prensesiniz
2bebekannesiiiii ikiprensannesii_ benimde 32 hafta ve vajinadan çıkcak gibi vuruyor rahim ağzı kısalığıda var inşallah bişey olmaz diye gün sayıyorum hergün 🥶
Kukoss ikiprensannesii_ amiiin canim benim Allah razi olsun cumlemizin❤️❤️ ay genelde erkekler icin derlerya cok sasirdim evet cok hareketliydi normalde ama dun hic uyumadim bugun bagirtti😂😂ay disarda biyerde olsaa
ikiprensannesii_ Kukoss valah benim ikinci gebeliğim ve ikinci erkek bebeğim ikisinde aynıydı pek vurmazlar sdc balık gibi yüzuyorlardı gibi
K-2 Kukoss baş aşağı döndüğünde ayakları yukarda olunca kaburga ya baskı yapıyor ve vurduğunda daha çok hissediceksin 🤭🤭 benmki 33 e yakın dönmüştü hıçkırıklarından bildim
Kukoss ikiprensannesii_ 😂😂 ben genelde erkek icin sert vuruyolar diye duymustum yani bizimki sasirtti
ikiprensannesii_ Kukoss valah bende hep kızları bildim öle yakinlarim ve arkadaşlarım bizi bagirtacak kadar vuruyor hiç erkelerden öle şikayet duymadım yaramaz cimcime kizlar