busra34__ Mervekaram22 fotoğrafa göre daha çok yorum yaptım çıkıntı göremedim o yüzden kız diyorum kaç haftalık
busra34__ Mervekaram22 ben de size 11 haftalıkken yazmıştım görmediniz tahmin için😅ama benim net gözüküyordu çıkıntı sizde yok
busra34__ Mervekaram22 kız hala fikrim değişmedi😅 21 haftaysa netlenmiştir bence ya büyük baya bende 19+1 im burda 11 haftalık erkek belli oluyor bende baya
busra34__ Mervekaram22 bekliyorum 😅sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 bana da erkek olabilir dedi 3 kez 15. Hafta bağdaş kurmuştu göremedik 16 dan sonra netleriz dedi 17. De devlette erkek dedi şimdi yarın kendi doktorum bakalım tekrar erkek der herhlde
Mervekaram22 busra34__ banadw önce kız demişlerdi sonra erkek çıktı detaylıda tam netleşti sahada demişlerse öyledir
busra34__ Mervekaram22 hem kız hem erkek mi dediler yani😅 baba hep kendi doktorum 3 kez erkek olabilir dedi kız hiç demedi 17 de devlete başka doktor da erkek dedi yarın öğlen kendi doktoruma gitcem inşallah gösterir
visn Mervekaram22 kız senşn iyiymiş benim arkadışm detaylıya gğtmmemişti kız biliyordu doğurana kadar tabi ahahaha hala gülerim ona