miniginannesi__ Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim troid düşük çıktı 0.32 alt değer benim 0.28. Dahiliye doktoru muhtemelen gebeliktendir dedi sizde de olmuş muydu endişelenmeli miyim
haticenisa miniginannesi__ benimde 0.02 ye kadar düştü çok şükür şimdi düzeldi endokrin doktoruna görünsen senin için daha iyi olabilir
Nur1290 miniginannesi__ merhaba canım tsh benimde çok düşmüştü 11 haftamda 0.05 lere kadar düştü sonra kusmalarım bitti kendimi daha iyi hissetmeye başladım 14. Haftada tekrar baktırdığımda düzelmişti t3 ve T4 e de baktır onlar normalse genelde düzeliyor benim düzeldi şükür ve aşırı kusma ile bağlantılı
Gamzeee__ miniginannesi__ merhaba benimde ilk bebekde yüksek çıktı suan yine hamileyim maalesef yine yüksek Salı kontrol e gideceğim bugün tahlil verdim e nabızdan baktım yüksek bi tik
23041988 Benimde yüksek çıktı ilk 25 ml başladık şuan 50 ml ilaç kullanıyorum hamilelikte çıkıyormuş öyle
miniginannesi__ Hepinize çok teşekkür ediyorum, dahiliye doktoru gebeliktendir dedi endokrine önerdi haftaya son söz için ona gideceğim inşallah