rosee233 Merhabalar gerçekten bunalımda yazıyorum . Bir yıllık evliyim bir düşüğüm var Pcos var . Hep özellere gidiyorum tonlarca param gitti . Ama paramın karşılığını göremedim . Devlete gidiyorum yumurta takibi yapmıyorlar özele gidiyorum özeldeki doktorlar hamile kalmak için verdiğim çabayı saçma bulup küçümseyici veya azarlayıcı konuşuyor hep aynı tarz doktorlara denk geliyorum . Şöyle hastanın hamile kalmasına gerçekten çabalayan herşeyi inceleyen bir doktor yok mu kızlar ya . İstanbul’da yaşıyorum . Devlet veya özel olarabilir iyi kalpli ilgili doktor olsun yeter .
Alyosmom rosee233 Havva Çuhadar Yekrek doktoru öneririm, instagram sayfasıda var inceleyebilirsiniz. Bana tüp bebek demişlerdi, bu doktor sayesinde çocuğum olacağına inandım ve doğal yolla hamileyim şu anda. Çok farklı doğal yöntemleri var kesinlikle öneririm, bal dilli doktor resmen 🥰
nononomolfix rosee233 fatihte var meşhur ahmet bey kendi özel muayenesi var.birçok giden kişi orda hamile kalıyo ben 2yıldır gebe kalamadım ama bende artık ona gidicem galiba. Çok iyi bir doktor problemleri bulabiliyo , ama muayene yerinr gitseniz merdivenaltı gibi , ama doktorun harika oşduğumu kendi arkadaşımda gitti onda gebeliğini sürdürdü. Üç kere düşük yapmıştı oda özellere gidiyodu. Bu doktor onun problemini buldu, şuan sağlıklı gebeliği var. meğer pıhtılaşma sorunu varmış. Sabah gittiğinizde sabahtan gidip isminizi yazdırıyosunuz. Randevu alınmıyo teli falanda yok bende belki faydası olur size🌼
Cekonomiiisstt rosee233 seni o kadar iyi anlıyorum ki 3 kimyasalım vardı daha yaşın genç dedi gittiğim tüm doktorlar bende de pcos var. En son liv ulus Seyfettin Özvural ile tanıştım. İnstagramdan da bakabilirsin sayfasına. Maddi manevi o kadar destek oldu ki. Beni hep dinledi duygularımı önemsedi. Psikolojik olarak hep destek oldu. Yumurta takibi yaptı umutsuzdu diğer aya kaldı ama yine de bakalım bidaha dedi önce Allah’ın izni sonra doktorumun takibi desteği sayesinde ilk denememizde sonuç aldık 11+5 olduk 🙏🐣 Bi şans vermelisin 1 defa görüşmeye git ne demek istediğimi anlayacaksın zaten 🌸
Mervezzz Kanuni hastanesi, infertilite bölümü ilgileniyor bakabilirmisiniz, tabiki devlet olduğu için her gittiniginizde odada farklı doktor oluyor, maalesef kadin doktorlar fazla soğuk falan olumsuz yönleri var, ama takibini iyi yapiyorlar
rosee233 Mervezzz inferlite bölümüne bir kere gittim doktor hamile kalmışın zaten dedi bir de çok fazla erkek ve kadından değişik testler istiyordu Hsg şu bu , istnabulda gurbetteyim Hsg Anestezili olsa kim olur falan diye çok yanaşmadım
rosee233 Simlifar şuan değil ama iyi bir tüp bebek uzmanı önerisine de açığım sonuçta normal yolları da deniyorlar
rosee233 nononomolfix aa çok sağolun ilgimi çekti teşekkür ederim . Konumunu nasıl bulacağım acaba eşimle gidebilirim
nononomolfix rosee233 unkapanı medipol üniversitesinin çok yakınında gelseniz sorup bile bulursunuz inşallah faydam olur sizede banada dua edersiniz allah nasip etsin her isteyene 💕
rosee233 Cekonomiiisstt postlarınızı okudum merak edip , bazı takviyeler kullanmışınız yumurta kalitesi için neler acaba ? İkinci sorumda kaçıncı gün yumurtlayıp hamile kaldınız 🥹
segmenseval rosee233 şuan takibimi dört dörtlük yapan ataşehir medicalpark hastanesinde Cengizhan hoca var aşırı derecede tavsiye ederim. Dokturumuz genel olarak askeri hastanelerde çalışmış olduğundan kaynaklı aşırı disiplinlj bir şekilde işini yapıyor. Kendisi gata 3.sü. ben çok araştırdım pinpirikli olduğim için bi gidip ön görüşme yapmanı siddetle tavsiye ederim 😇😇😇
rosee233 segmenseval çok teşekkür ederim hastanenin sitesine girdim baktım doktora bana da yakınmış , muayene ücreti nedir acaba 😇
rosee233 nononomolfix sağolun gideceğim inşallah size de dua edeceğim Rabbim gönlünüzden geçeni tez zamanda nasip etsin 🌸🌸peki yumurta takibi yapıyor mu acaba kendisi
cansuilmezli rosee233 rosee233 bende de pcos vardı çok şükür hamileyim Eray balcan mükemmel bir doktor bakın mutlaka araştırın da çok iyi doktordur
nononomolfix rosee233💕 hiç bilgim yok inanın sadece gidenlerin çok memnun kaldığını biliyorum inşallah sizde memnun kalırsınız ama gidin derim çok tecrübeliymiş
nononomolfix rosee233 bende sizin gibiyim gidip bi soracağım erkek dr diye muayene için acele etmedim. Ama sağlık bu. İki yıl geçince gidim dedim. Yumurta takibi vs onları sorucam nasıl bi yol izlemeliyim. Hiçbir sıkıntımız yok hsg bile çekildim. Klomen kullanabilir miyim bundan sonraki süreci sorucam
rosee233 nononomolfix evet bende araştırdım videosunu izledim gerçekten bilgili teşekkür ederim 🌸inşallah bu ay hayırlı haberler duyarız
rosee233 nononomolfix bende erkek doktorlardan çekiniyorum ama kadın doktorlar çok tuhaf davranıyorlar niye böyleler bilmiyorum
smoms rosee233 Beylikdüzü medicana soner pul veya yıldız eren çetin tavsiyemdir , bendede kist vardı çok olumsuz konuşup ameliyat etmek isteyen doktorlar oldu şimdi hamileyim💐