bozkurtttt Elamomy teşekkür ederim cevabın için gece uykumdan kaç seferdir uyanıp baktım cevap geldimi acaba diye 😄🙏🏽🙏🏽
iremgb Asli676881 galiba 6 haftalık görüntü atmıştım. Burada iyi tahminde bulunduğu söylenilen 3-4 kişi kız dedi bebeğime. Bir kızım var. Bu bebişiim erkekmiş :))) inşallah sağlıcakla sizede 2 meyveyi tattırsın Rabbim
Asli676881 @Elamomy kızım oluyor😍😍😍yanlış tesbit yinde sağol😘 @Meral_63 @kusl @Snowel @Sarfaraz_17 @ozklay sizler kiz dediz ve gayetde üstünde durduz kizim geliyooooo çok teşekkürler cinsiyetini bile gösterdi doktor♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Meral_63 Asli676881 🙂↕️ rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip bacım 🥲💓 prensesler günüymüş bugün geleceğin prensesleri de doğacak Allah’ın izniyle Benim bebiş te kız 🌸💗
ozozgelii Asli676881 Bende aynı şeyleri yaşadım 🙂 burda herkes kız dedi @Elamomy hanım erkek demişti , gerçekten erkek cinsiyetimiz 🙂↕️ benimde oğlum var kız istemiştim nasip sağlıklı olsunlar
Elamomy ozozgelii benimde herkes erkek dedi kizim vardi yine kizim oluyo 😅 nasip rabbim canlarini sag etsin İnsan illa iki meyveden de istiyor tabi