Asli676881  @Elamomy namınızı çok duydum kardeşim🥰göklerde arıyorum sizi😀beni bul lütfen 🙏 12 haftalık doktor tam bir şey söylmedi 😞 kızım çok olsun isterim♥️♥️şimdiden teşekkürler🙏🙏❤️
Jrnfudjrjr Asli676881 tövbe haşa sanki cinsiyeti o belirliyor gibi ne kadar abartıp da saçmalıyorsunuz zaten 2 seçenek var sanki bin tane seçenek arasından doğrusunu buluyor gibi abartmayı bıraksanız mı
Asli676881 Jrnfudjrjr işte bi heves bi şey ne tövbelik var kardeş sende Allah aşkına bi git 🤪biliyinin de bilmiyosun bileni çağır gelsin🤪🤪🤪🤪🫢
Asli676881 Elamomy tamam…yani kiza hiçmi benzemiyo??kizim çok isterim olsun😀😀doktorda dedi 40 % benzetiyom ama tam henüz değil
Asli676881 Elamomy Meral_63 inşallah bacım inşallah 😀🤪 aslında hesablamalar filan herkes kız diyo bugun doktor böyle söyleyince kalbim kirildi…. oğlumda başka hallar idi bu bunda başka
ozozgelii Asli676881 Bende aynı şeyleri yaşadım 🙂 burda herkes kız dedi @Elamomy hanım erkek demişti , gerçekten erkek cinsiyetimiz 🙂↕️ benimde oğlum var kız istemiştim nasip sağlıklı olsunlar
Meral_63 ruzgar21 erkek gibi geldi bana kordon değil se erkek büyük ihtimalle ama ilerleyen haftalarda yine at benim kızın usg görüntüsü de 11 12 13 haftalık hep böyle karışıktı herkes erkek dedi ama kızım oluyur 😹 17 haftalık tm net ve güzel bir hafta