Yaprakunallar Kızlar merhaba ben iki Kasım’da adet oldum altı Kasım’da bitti fakat son günlerdeki baş dönme şüphemden dolayı test yapmak istedim bir gebenin günlüğü kaset testi vardı iki adet öğlenleyin yaptım gölge çıktı sonra ben de kenara koydum daha sonra gece tekrar yaptım daha belirgin silik bir görüntü oluşmuş ama ertesi gün baktım testi yaptıktan sonra uyumuşum ve pembemsi tonlarında silik fotoğrafta çok belli olmuyor ama renksiz değil sizce böyle bir şey olabilir mi annem ve anneannem de adet görüp hamile kalmışlar Kasıklarımda da tuhaf bir ağrı gibi bir his var Bir gebenin günlüğü kaset testi kullanıp benimki gibi ama pozitif olmayan var mı acaba
superstar_00 Yaprakunallar Benimki bundan daha belirgindi iki ay hamileyim sandım adet oldum kendilerine yazdım testiniz iki ay hatalı pozitif verdi bana dedi ki kuruma çizgisidir ikinci çizginin de pembe ve belirgin olması lazım.
esiladuhan Yaprakunallar kuruyunca çizgi çıkıyor 5 10 dk içinde çıkmadıysa kuruma cizgisidir. Bi kaç gün önce bende kaset test yaptım negatif diye bırakmıştım köşeye kuruyunca çizgi belirmiş ama regl oldum yani :)
Miracle_1 Yaprakunallar bende sabh yapıp çıkmıştım geldiğimde böyle silik var gibi geldi sizce görünüyor mu ovülasyon testlerim hep pik çıkıyor diye yap demişti bana ebru hanım
esiladuhan Miracle_1 yumurtlamayı görüp değerlendirmiş miydin? Ovulasyon testi gebelik varsada pik gösteriyor
Miracle_1 esiladuhan beş gündür ovülasyon pik görünüyor bugün de yapmadım artık adetim baya gecikti düzensizleşti yani önce de yapsam 10 gün önde de yüksek çıkar mıydı bilmiyorum
esiladuhan Miracle_1 kan ver bi çünkü bende ilk ovulasyon testi yapmıştım iki gün, sonrasında baktım pozitif çıkıyor gebelik testi yaptım çok çok silikti yine emin olamayıp kan vermiştim
esiladuhan Miracle_1 ben catlamanin 8. Günü test yaptım negatifti adetime de vardı bilirsin catlamadan 14 gün sonra eğer gebelik yoksa adet oluruz 6 gün varken negatifti yani. 10.gun yani adete 4 gün varken ovulasyon testi yaptım pik çıktı iki tane ovulasyon pik çıkınca tekrar gebelik testi yaptım oda silik çıktı yine inanmadım kan verdim 78 çıktı aşırı silikti ama kuruma çizgisi değildi kısa sürede çıkmıştı çizgi
esiladuhan Miracle_1 2020de doğum yaptım ben :) 5yasinda oğlum var umarım sizin için en hayirlisi olsun insallah pozitiftir :))