Zeynepefem bebek135 herkes oyle diyor ilkinde erkekse ikincisi erkek, ilkinde kızsa ikincisi kiz diye ama bende tutmadi oglumdan sonra kizim oluyor inşallah 💗 sana moral olsun😁
bebek135 Zeynepefem maşallah 🥰🩷 Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah prensesi canım darısı hayırlı bir şekilde bize inşallah 😂
bebek135 Mutlusonsuzz amin inşallah canım ne kadar çok istesekte Rabbim hayırlı olanı nasip etsin hakkımız ida hayırlı evlat olsun eli ayağı düzgün olsun kız erkek farketmez evlat oda can 🥰
bebek135 pinarersu amin inşallah canım Rabbim gönlündekini hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah sana canım 🥰🤲
sudeli4 bebek135 ya hiç aklıma gelmedi makas neydi bıçak neydi bizde yapalım 😅 meraktan hurafeye sardık
mor_menekse1 bebek135 kesin erkek olacak 😅 bende ikiz kızlardan snra birde oğlum olsun coooookkk istedim nasip kkismet bir kızım daha oluyor sağlıkla gelsin tabi ama ne istyirsak tam tersi oluyor nasipte yoksa :)))
metemom_ bebek135 7 haftalık bir oğlum var çok fazla kız istediğim için bu da erkek olacak gibi hissediyorum
greybrde bebek135 benimde bir oğlum var 2. Ye hamileyim rabbime şükürler olsun koz evladı nasip etti 1 ay kaldı doğuma hazırlığı okadar zevkliki herşey cıvıl cıvıl renkli 🌸
bebek135 Sun10 ben kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰😂