tutkusulee Gebeliğin bu dönenlerinde kahverengi akıntı yaşayan varmı doktorum normal olduğunu söyledi ama her gördüğümde içim bi tuhaf oluyor bazen gün boyu oluyor bazen tamamen geçiyor anlamadım
zfrnemos tutkusulee yerlesme oluyo benım kırmızıydı pıhtı pıhtı dusuyodu 3 ay surdu 1 haftadır rahatım
gizem0906 tutkusulee 5+6da bende de oldu ama tek seferlik sonra doktora gittim kanama alanın var dedi Progestan hap ve iğne başladı şu an 11 haftalığım hala kullanıyorum ama kanamam olmuyor görünmediysen muhakkak doktora görün
Miillena tutkusulee ilaç verdi mi doktor? Çok fazla kan ve leke gelen var. Bugün ne çok böyle başlık gördüm ya burada. Telaş yapmayın çoğu kişi yaşıyor bunu. Her zaman düşük anlamına gelmiyor. Bazen kısa da sürmüyor. Benim 2 ay kanamam sürdü ve çoktu.
Daisyy000 tutkusulee 4-9 hafta aralığında oldu progestan kullandım şimdi 33 haftalığız. İlk gebeliğimde böyle bir durum yaşamadığım için çok endişe ettim, devamlı bisey olacakmış gibi hissettim çok şükür geçti 🌸
Ahben0104_ tutkusulee bende şuan 6+3 öğlen koyu lekenmem oldu 2 damla kadar şuan ultrasyon ile baktı kalp atışını çok az duydu çok küçük alette eski olduğu için zor duyuruluyor dedi kesen de normal dedi korkmalımıyım sizce