Cnslmom 19 haftalık hamileyim kasıklarımda özellikle alt kasıklarımda Ağrı var idrar yolu enfeksiyon testi yaptırdım temiz çıktı geçen hafta gittim her şey normal dedi doktor yaşayan var mı
zfrnemos Cnslmom gaz sancısı falan olabılırmı 14 haftalıgım bende bugun bu sıkayetten gttım doktoruma gaz sancısına benzıyo dedı hersey normal dedı agrıyla bırlıkta sankı rahmım yere cekılıyo
ghostty Cnslmom ilk kez mi yaşıyorsunuz kasık ağrısı? Normal şartlarda rahim büyüdüğü için dönem dönem sancılar oluyor bahsettiğiniz bu mu acaba. Dayanılmayacak kadar bir ağrı ve kanama yoksa sancılar normal dedi doktorum.
ylnydgd Cnslmom rahim büyüyor, rahim bağları genişliyor ağrıların da sebebi o. 25. Haftada doktora gittim kasık ve bel ağrıların başlayacak tekrardan dedi mesela
Cnslmom ghostty aynen öyle ara ara oluyor geçen haftalarda da oldu gittim doktor her şey normal dedi rahim bağları geriliyor dedi karın ağrısı tarzında genelde kasıklarımda oluyor
ghostty Cnslmom zaten doktorunuz da sıkıntı yok demiş. Emin olun hepimizin en başından beri yaşadığı.
Cnslmom ghostty daha öncesinde iki düşüğüm oldu en ufak bir şeyde korkuyorum da Allah’a şükür şuan iyi her şey
ylnydgd Cnslmom o ara benim de olmuştu geçti 1 haftada falan. Tekrar başlayacak dedi 26 oldum ama başlamadı. Oturup kalkerken özellikle işyerinde anlık bi kramp giriyor ama 5-6 saniyede geçiyor şu anlık .Ağrı eşiğim de yüksektir gerçi benim.