BusraFf Kızlar ebeler vs yandan cırt cırtlı hasta bezi alın diyorlar. Sanırım depend denilen şey ev içinmiş yardımcı olur musunuz hastane çantası hazırlıyorum vaktim kalmadı
sibelipek3101 BusraFf 2 3 paket depend al canım migrosta vardı 2 apket rahat yeter 1 tane de yedekte dursun Orkid vb işe yaramıyor
aybalasmom BusraFf hastanede doğumdan sonra onlar veriyorlar zaten ondan sonrasında hep depend kullandım muayenelerde sorun etmediler. 1 paket rahatlıkla yetti ama garanti için 2 paket alın
Ceku256 BusraFf hastanede o yandan cırtlılar daha kullanışlı gerçekten bana hemşireler vermişti orda bittikçe istiyordum
Nazli_3009 BusraFf cırt cırtlı olan bana göre hiç rahat değildi. Ben doğum süresi boyunca da doğumdan sonra da depend kullandım 1-2 ebe cırt cırtlı kullan dedi ama hiç kullanışlı gelmedi bana sonuçta muyane öncesi ben çıkarıyordum sonra tekrar giyiyordum
sibelipek3101 BusraFf hastane de de depend i takiyrosun ya en azından sen egilenesen de biri yanlardan yırtıp çıkartıyor sonra yine kilit gibi giydiriyor bir de doğumdan aonra sanırım giydirdiler
Glhayat_54 Sürekli gelip muane ettikleri için evet cırtlı olanı kullandırıyorlar.. Onlar verıyo zaten ama almak istersende cırtlı olandan al hastane için.