bkb35 momy9 hamilelikte sadece parol içmemize izin veriliyor benim doktorum günde en fazla 3 taneye kadar içebilirsin demişti. Tabi abartmamak lazım. Ben arada bir içiyordum ağrım olduğunda
papatyakokulugece momy9 evet antibiyotik bile içilir doktorum bana ikinci ayında vermişti hamileyken antibiyotik kullanımı var ama sormadan içme
irmairma momy9 20. Haftada tetanoz karma aşı olduğumda doktorum içebilirsin demişti anca o zaman içtim, onun haricinde baş ağrım varsa hep su çok içtim
beyzzsenturkkk egeansea oha bana prilam bile yazılmadı haftam erken diye gebelikte sık ilaç kullanımı önerilmiyor 4-5 çok fazla yinede doktoruna danışsın bişey mişey olur vebal almayalım
egeansea beyzzsenturkkk Hangi doktora gittiysem parol içebilirsin dedi. Prilamda. Tansiyon hapımda var. Bazı doktorlar çok pimpirikli. Sağlıkı durumunuz elverişli değilse vermemiş olabilir Ben 15.haftalarımda mide ameliyatı oldum. Günde 8-9 içtiğim olduydu
papatyakokulugece bkb35 bilmiyorum gayet sağlıklı doğdu araştır istersen hamileyken antibiyotik kullanımı var çünkü
ylnydgd momy9 içebilirsini Parol günde 4-5 ama elinizden geldiğinde az olsun tabi. Ben 8. Haftada mide koruyucuya başlamıştım öyle düşünün 😂😂