Kleopatraa ErsBegAs Gaziantep yöresine ait tescilli bir yemek😊 Onun özel soğanı oluyor ama soğanı bildiğimiz yemek soğanı değil. Gaziantep’te bulunuyor arası kıymalı, üzerine nar ekşili sos tavsiye ederim yine bir internetten bakın isterseniz 😊 Ekmek fırınlarına gönderiyoruz odun ateşinde pişiyor
ErsBegAs Kleopatraa aiiy antebe gelicez 2 haftaya kadar yiyebileceğimiz yer var mı? Biz hep imam çağdaşa gidiyrız
Kleopatraa beautymom Yaa hakkınızı helal edin 🥺 Biliyorsunuz o zaman, Gaziantep dışında pek bilinen bir yemek değil ama.
beautymom Kleopatraa antalya da da çok yapılır cnm helal olsun zaten aşerme dönemindeyim bazı şeyler çekiyor ablama yaptırırım sıkıntı etme 🥰💜
G3434 ErsBegAs Kabak yemeği Spagetti Ezogelin çorbası Yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber (salata niyetine)
Kleopatraa beautymom Yaaa sevindim iyi bari hani ulaşılmayacak falan bir yerdeyseniz diye 🙏🥰Afiyet şifa olsun şimdiden😇
Miillena ErsBegAs gün tabağı gibi yaptım. Pizza poğaça, kısır, havuç tarator, turşu. Kek ve kurabiyeyi de önceki gün yapmıştım. Onları da koyacağım. Kendimize arada sırada gün tabağı yapmayı çok seviyorum 😂
sudeli4 ErsBegAs ay herşeyden midem bulanıyor ya 😭 bende kuru patlıcan yaptm yanınada Bulgur pilavı turşu yoğurt biraz Yöresel haha