handan3958 Esra_57 evet gerçekten bebeğin anne karnında gelişmesi daha kıymetli orada geçirdiği bir saat dışarıdaki bir kaç güne bedelmiş rabbim vaktinde sağlıkla sıhhatle kolay doğumlarla kucaklarımıza alabilmek nasip etsin canm 🥰🤲🏻
Esra_57 handan3958 evet bende öyle düşünüyorum ama böyle de doğurdum doğuracağım paniğindeyim dr akşama doğurursun demişti gelen giden yok
handan3958 Esra_57 en güzelini yapıyorsun canm zaten vaktinde daha var kesinlikle tavsiyem bir sıkıntı olmadıkça doğumun kendi başlamasını beklemen inan o zaman daha güzel ve kolay oluyor herşey
1anneninsesi Esra_57 Evet düzenliydi, bir gece önceden başlamış ben anlamamışım tam 37+0’dı erken diye düşündüm gün sancısı sandım meğer doğum sancısıymış, öğlen kan gördüğümde hastaneye gittim. 3 cm dediler. 4 saat sonra doğumum oldu.
Selim_Alparslan Esra_57 3 saatte doğum yaptım açılmam hızlı ilerledi suni sancıda verdiler çok sancım yoktu
PurpleRose Esra_57 benim 5 haftada yapamadığım şey kalmadı, 6 saat suni sancı aldım yine açılma olmadı daha fazla