Ssraa Minikkuzu biz neden kusura bakalım kuzum sen hakkını helal et biz var dedik diye... Allah gönlüne göre versin üzülme onunda zamanı vardır zamanını bekliyordur🙏🏻
Minikkuzu Ssraa helal olsun ne demek ilgilenip cevap verdiğiniz için ben teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 😊
Minikkuzu Eylul0212 söylediklerinizi duydukca ümidim artıyor ama en son farklı bir test yaptım ve negatif en iyisi kan testi galiba yarın ilk isim kan vermek olacak 😊
Minikkuzu Masalmom canımm ne güzel yazmışsn ben de sizin aranıza girmeyi çok isterim inşallah vardır kan testi en doğrusu olacak 😊
Eylul0212 Minikkuzu bir kan testi yaptırın inşallah gebesinizdir ya 🙏 Allah'ım isteyen herkese versin su mübarek gün de dualarımız kabul olsun 🙏❤
Sevcanesme Minikkuzu canım var gözüküyor ama bekle biraz 2 hafta sonra tekrar test yap benimkinde böyle çıkmıştı canım yada kan testi yaptır canım
Minikkuzu Melekozge yarın kan vermeyi düşünüyorum canım o zaman kesin sonuç alırım diye düşünüyorum 🙈 önerin için teşekkür ederim 🙏
TUMES Minikkuzu benımde boyle olmuştu idrarı koyar koymaz cızgı belirgınleşti yok artık demıstım hemen gıdıp kan testı yaptım ve 5 haftalıktı silik çıkma sebebı yenı olması
Minikkuzu TUMES ne güzel hayırlı olsun inşallah bende de vardır kan testi yaptiracagim bakalım sonuç ne olacak hayırlısı olsun 😊
Minikkuzu Masalmom güzel duan için çok teşekkür ederim kesinlesince yazacağım kuzum Allah razı olsun 🙏 😘
Alyamerve üsttekıxe ıkı çizgi olması gerekti aynı zamanda yapılmış cunku alttakıne göre var ama test boxuk olabılır