runcet Kızlar anne bebek çantası bakıyorum Oysho’dan Zara’ya, H&M’den türlü markalara hepsine bakıyorum kafam çok karıştı, artık fiyatını da sorun etmiyorum hangisi daha kullanışlı ve şık o olsun istiyorum siz ne tercih ettiniz paylaşır mısınız? 🌷
Busraaaakkk runcet Oysho bana kullanışlı geliyor sırt çantası mı yoksa el çantası olan mı ona karar vermiş değilim henüz.
Aysenurkeser runcet bende arayıştayım lucina Oslo’yu beğenmiştim aslında ama kullanışlı mı bilen var mı
medelas1 runcet zarada beğendim bir tane isim yazılıp kişiselleşiyor kullanışlı gibi de onu almayı düşünüyorum
Kbr-33 Ben daha kullanmadım ama stylo popi bej rengini aldım Kraftı çok beğenmiştim tip olarak çok para vermek istemedim
runcet Busraaaakkk benim de öyle sepetimde ikisi de duruyor Oysho ya karar verirsem büyük ihtimalle sırt çantasını alacağım
Busraaaakkk runcet Bende kararsızım el çantası bebek arabasına tutma yerine asılır da sırt çantası sırtımda gezdirmem ilerlede de el çantası kullanılır diyorum ama henüz bi karar veremedim
forumgurmesi Lucina aldım bugün geldi çok güzel çok öneririm sırt çantası modelini aldım termo kısmı olan :)
thetwinmom Aysenurkeser valla daha kullanamadım ikizlerim olacak en geniş çanta oydu içinde kendinden organizerli yani bir sürü kendinden bölmesi var içi de baya geniş ben aldığıma şuan pişman değilim bi denedim içine neler sığıyor ikizlerimle uzun süre kullanılır diye düşünüyorum tavsiye ederim isterseniz ebebekte var gidip içine falan bakılabilir
Aysenurkeser thetwinmom küçük bir yerde yaşıyorum burda bir tane e bebek var onda da çok fazla çeşit yok çanta yoktu internet sitelerinden baktım öyle buldum bende