Asmintekin Cinsiyeti ogrencez diye psikolojimiz bozuldu o erkek o kız diyor 😀😀 artık öğrensem Vala ♥️15 haftalık oldum haftaya inşallah ogrenirim doktor % 50 kıza benziyor demişti ama değişme ihtimali var mıdır sizce o zaman 13 haftalıktım kızlar
seher_3590 Asmintekin banada 14.haftada kıza benziyor ama emin değilim 2 hafta sonra netleştirelim dedi kaldi öyle 😃
seher_3590 Asmintekin p.tesi günü gidicem canım bana yüzde vermedi kıza benziyor ama emin değilim 2 hafta sonra yine gel dedi sadece yani emin degilsen niye söylüyorsun 😀kizsada kesin kız dedi bu belirsizlik canımı çok sıkıyor
Asmintekin seher_3590 yani demiş kız olduğunu burda sordun mu elamomy Merve karam var onlar biliyoruz diyorlar
seher_3590 Asmintekin canim bana burda herkes erkek dedi diğer ücretli baktırdığım 2 sayfada öyle erkek dedi
babylove_33 Asmintekin ya bben biraz çekiniyorum gitmeye Linçlemesinler ama 3 kızım var sormaya çekiniyorum ☺ilk 13 haftalık gittim net değil ama erkek dedi ikinci! Kez gittim 14 haftalık oda bşey demedi artık gitmem gibi sanki😃