Seda5892 Gulcee canım ya onun yerine progestanın iğnesi varmış onu kullanıyorlarmıs bende ıspartadan bulmuştum sivasta bulamadık olsaydı burda alır yollardım😞
Gizmuh Gulcee ben İstanbul Göktürk te kuytu kösesinde kalan bir eczanede bulmuştum canim oradaki eczaneleri arayabilirsin
Gulcee Seda5892 teşekkür ederım bulamadık hiç bir yerde.cok lazım dedı dr hapını kullanıyorum progrstanın .
Seda5892 Gulcee kayseride var diye duymuştum tanıdığım yok ama sizin varsa oraya sordurun bir... iğnesi farklıymıs canım
Nurcimik Bi arkadaşım bi numara göndermişti Ankara da bi eczane kargo yapıyormuş 03122771100 Arayın bi isterseniz bulmak çok zor
omerhalis Gulcee ben besevlerdeyim gebzede elimde 2 tane var canimm istersen alabilirsin benden yakiniz yani
omerhalis Gulcee 2 ay tedavi oldum kanama icin onlar kaldi kesti doktorum igneyii istersen veririm sana
serdenli Gulcee yarın gönderirm inşallaj ama hafta sonu girecek araya yine anca pazartesi elinizde olur
Gulcee omerhalis cok iyi olur şimdi yoldayım iğneyi yeditepede ünv hastanesinde vurıncam.kalanları için senınkıleri alırsam süper olur akşam9a dogru olur mu dönerken alim.? İnstagram var mı?
Gulcee serdenli olsun cok teşekkür ederım benım de riskli hamilelik.piyasada bulamadık. İnstagram var mı? Ordan tel adres yazım.