beyzzsenturkkk _Medine ultrason resmi var mı acaba ya da belirtileriniz neydi? bu benim 2. gebeliğim ilki kızdı ve çok rahat geçiyordu belirtim yok denecek kadar azdı şu an çok kötüyüm 12+4 olduk bizde ama öğrenmek istemiyorum 16yı bekliyorum
senaakck _Medine ayy canım çok sevindim bende kızım olsun istiyorum tabi başta sağlıklı olsun da 🥰 kaçıncı haftada öğrendinnnn
beautymom _Medine bende 12+2 öğrenmedim daha belirtileriniz neydi 10-12 haftalık ultrason resmi varmı nelere aşverdiniz
kelebek921_ beyzzsenturkkk benimde 2 gebelik ilki erkekti hic bunda yaşadığımı yaşamadım bu cok zor geciyor miğde bulantısı baş ağrısı kasık ağrısı bütün zorluklarını cekiyorum açıkçası hamileliğin kız
_Medine beyzzsenturkkk bende öyle çok rahatım sık tuvalete çıkıyorum okadar hissettiyordum ben ya başından beriiii
kelebek921_ Alparslanmomm ultrason bana ait cinsiyetini öğrenmeden önce nub teorisi ile öğrenmek istemiştim o yüzden yapay zekaya nub ölçdürmüştüm ultrason görüntüsünden o yüzden öyle yazıyor
_Medine beyzzsenturkkk bendeee öyle oldum biliyonmu diyorum cinsiyeti öğrendim tahmin edin die erkek dediler ama kızmış doktor çok detaylı baktı bide gülüyor benimki ultrasonda doktor gösterince bende sasirdim sjsjsjjsjsj😅
_Medine beautymom ben 15 haftada öğrendim cinsiyeti doktorum çok anlayışlı çok iyi baktı kesin kız dedi ben tatlı çok yiyorum bidee acı sürekli uyuyorum yani yorgun oluyorum benim mide bulantım kusmam falan hiç olmadı çok şükür
beautymom _Medine bn ilk haftalar çok bulanıyordu ama hiç kusmadım 10 haftalıktan sonra bnde tatlıya çok yöneldim hep de çekiyor cnm 😊
kelebek921_ beautymom direk nub hesaplamasını istedim bide cinsiyet tahmininde bulunmasını hemen yaptı doğru da cıktı
beautymom _Medine inşallah cnm sağlıkla gelsinler dünyaya 💜 diyorum da yapmıyor ya bişey dersem yanlış olur tersi çıkar diyor deliricem