ozlemzo Merhaba, Fetal DNA’yı nerede yaptırdınız? Memnun musunuz? Ne kadara yaptırdınız paylaşabilir misiniz? Doktorum birkaç katalog verdi 14-23K arası fiyat değişiyor kafam iyice karıştı.
tkrekekk ozlemzo Ataşehir Genetik de yaptırdım 10 günde sonuç çıktı ben memnun kaldım . Pazar günü bile kan alıyorlar
meyra0608 ozlemzo Viagen de yaptırdım 14 gün oldu daha çıkmadı. O yüzden tavsiye edemiyorum. Sonuç iyi olsun da geç olsun diyorum artık hayırlısı
ylnydgd ozlemzo Nevagen firmasında yaptırdım eve gelip kan aldılar. 2 ağustos cumartesi kan alındı 12 ağustos salı sonuc cıktı. Nakit 15 bin tl verdik
Mucizem522 Genoksta yaptırdım 13.500₺ ve sonucum kanı pazartesi verdim cuma çıktı. Sorun yaşamadım memnun da kaldım
nazli_sn Mislips eğer özelde yaptırılırsa cinsiyet belli oluyor doktorda söylüyor fakat üniversite hastanesinde cinsiyet söylemiyorlar yasakmış
ozlemzo Mislips evet oluyor. Ben yarın yaptıracağım 10+2 haftadayım. Sonucu 1 haftaya belli olur. Benim yaptıracağım kurum numuneyi ispanyaya gönderiyor.