irmklcr Kızlar 10 kasımda beta 200.7 çıktı 13 kasımda 759 a yükselmiş bugün kontrölle çağırdı doktor sizce kese görünür mu
ayseveysel irmklcr 1500 üzeri olunca vajinal ultrason ile gözükebilir 3000 üzeri olunca karından ultrason ile gözükebilir. Benim 4+3 tü betam 4000 i geçiyordu karından ultrason ile gördük
msskrkss irmklcr Vajinal muayene ile belki görebilir ama karından zor ultrason cihazının çok çok iyi olması lazım. Erken gidince bir sürü senaryo söyleyip endişelendiriyor doktorlar 🤦🏻♀️ Güzel haberler almanız dileğimle 🌸
asiyecihan Biraz daha yüksek olması gerekiyor çünkü benim betam 1171 di keseyi çok zor gördü doktorum ama inşallah görünür yinede🫠
ayseveysel irmklcr olabilir tedbir amaçlı kontrol altına alır. Bende bir düşük yaşadım dedi iki ve üzeri olsaydı daha sık kontrole çağırır ve takviye verirdim dedi
senemyetis Kan pıhtılaşması için nasıl bi yol izliyor doktorun? Benimde 2 gebelik kaybım var bi kimyasal bi kürtaj olarak ama henüz test vermedim şuan yine hamile olabilirim
irmklcr senemyetis genetik testi yaptırdık heterozigot çıktım ben birde daha tehlikeli olanı varmış şuan 100mg kan sulandırıcı başladı kalp atışından sonra iğneye başlayacağım
irmklcr Busraaaakkk sadece kaseyi gördü zaten bende de nokta gibi haftaya tekrar çağırdı bakalım o zaman kendini gösterir büyük ihtimalle dedi